• Is uw ontruimingsplan op orde?

Over Arbo Vitalus

Arbo Vitalus is het instituut voor gezond en veilig werken. Met een breed pakket aan hoogwaardige Arbo-dienstverlening ondersteunen we bedrijven, van MKB tot Multinationals, bij het optimaliseren van de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van mensen op het werk.

Op de website vind u een aantal van onze diensten voor het realiseren van een veiliger werkomgeving. Het accent ligt daarbij op het verder professionaliseren van uw bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV).

We maken voor u de benodigde veiligheidsdocumenten en tekeningen. Zij vormen een wezenlijk onderdeel van het veiligheidsbeleid voor elke organisatie om onveilige situaties en ongevallen in de werkomgeving te voorkomen en/of te beperken.

Wat we maken voldoet aan de actuele NEN-normen en andere kwaliteitsnormen. Trends en ontwikkelingen volgen we op de voet en vertalen deze naar meerwaarde voor onze klanten.

Arbo Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service. Wilt u meer weten? Bezoek onze webpagina's of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Investeer in uw werkomgeving en kies voor kwaliteit.