• Is uw ontruimingsplan op orde?

Heeft u een ontruimingsplan nodig?

Het ontruimingsplan is verplicht als er in uw gebouw een brandmeldinstallatie aanwezig is. Dit staat vermeld in het bouwbesluit 2012. We schrijven het ontruimingsplan voor u conform de actuele norm NEN-8112-2017.

Waarom een ontruimingsplan?
Een brand kan vervelende gevolgen hebben voor de veiligheid en gezondheid van mensen die in het gebouw werken, de buurtbewoners en mensen in de omgeving.

In geval van nood zullen de werknemers en bezoekers snel en veilig het gebouw moeten kunnen verlaten. Het bedrijf zal daarom veiligheidsmaatregelen moeten nemen om de gevolgen bij brand of een andere calamiteit zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen en procedures zijn vastgelegd in het ontruimingsplan. Het ontruimingsplan is daarmee een vast onderdeel van het veiligheidsbeleid binnen de organisatie.

Onze werkwijze
We sturen een vragenlijst die we met u doornemen. We schrijven het conceptplan en voeren wijzigingen door. Het eindresultaat is een ontruimingsplan dat volledig is toegesneden op uw organisatie en we voegen de ontruimingsplattegrond toe.

Waarom Vitalus?
Met onze jarenlange ervaring maken we een vertaalslag naar uw praktijksituatie en leveren maatwerk. Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service. Arbo Vitalus is marktleider op dit gebied.

Vraag vrijblijvend onze scherpe prijs aan.

Enkele Referenties

Wie zijn wij

"Arbo Vitalus is specialist op het gebied van BHV-documenten en plattegronden. Zij vormen een wezenlijk onderdeel van het veiligheidsbeleid binnen elke organisatie om onveilige situaties zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken."

Voor wie wij werken

"Vanuit ons kantoor in het centrum van Utrecht en Groningen bedienen wij onze klanten in vrijwel alle branches, variërend van MKB tot multinationals door heel Nederland."

Service en nazorg

"Arbo Vitalus onderscheidt zich door haar professionaliteit, gunstige prijsstelling en een goede service. Wilt u meer weten? Bezoek onze webpagina's of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst."